Benodigdheden;
Groentemeisjes: 4 portobello’s , doosje kastanjechampignons, sjalotje, 2 teentjes knoflook, zakje geraspte kaas.
Ook nodig: 2 dikke plakken ham, 2 kuipjes kruidenkaas (Boursin o.i.d.).
Bereiden;
Verwijder het steeltje van de portobello’s en hol ze iets uit. Insmeren met olijfolie en voor de helft vullen met de kruidenkaas. Plaats ze vervolgens in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 15 minuten.
Intussen de kastanjechampignons, sjalotje, plakken ham en knoflook fijn snijden en in een koekenpan even aanbakken. Breng op smaak met wat peper en zout. Na 15 minuten de portobello’s uit de oven halen en hiermee vullen. Bestrooi met wat geraspte kaas en zet de portobello’s dan nog even 5 minuten terug in de oven tot de kaas is gesmolten.