Benodigdheden:
Groentemeisjes: bosje basilicum, pijnboompitten, 2 teentjes knoflook, een rode ui en 8 grote kastanjechampignons, geraspte kaas en 4 varkenshaasjes,.

Ook nodig:
75 gram Parmezaanse kaas geraspt, 12 plakjes Parmaham, een potje zongedroogde tomaten op olie, voorgekookte krieltjes of aardappelschijfjes, bakje kruidenkaas.

Bereiding:
Rooster de pijnboompitjes even in een koekenpan.
Mix in een keukenmachine de basilicum, blaadjes incl. de steeltjes, samen met de Parmezaan, knoflookteentjes, geroosterde pijnboompitjes, een stuk of vier zongedroogde tomaatjes met een klein scheutje olijfolie tot een smeuïge pesto.

Maak een insnede over de lengte in de varkenshaasjes, klap ze open en besmeer deze met de pesto. Klap ze dicht en bestrooi met versgemalen peper.
Leg op een houten plank telkens 3 plakjes parmaham iets over elkaar en rol hier de varkenshaasjes in en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Zet dit even weg in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Neem de kastanje champignons, borstel ze schoon (niet wassen!), verwijder het steeltje en hol ze een beetje uit. Snijd de steeltjes fijn samen met een rood uitje en fruit deze in een koekenpan met een beetje boter, peper en zout.
Doe in iedere champignon een beetje kruidenkaas en daar bovenop de gebakken steeltjes/uitje. Bestrooi met wat geraspte kaas.

Zet beide schalen 15 tot 20 minuten in de oven.
Bak ondertussen de aardappeltjes gaar en goudbruin.

Eet smakelijk!