Benodigdheden:

Groentemeisjes: 200 gram frambozen, 200 gram aardbeien.

Ook nodig: 500 ml slagroom, 400 gr Monchou, 2 zakjes vanillesuiker, 250 gr Bastogne koeken, poedersuiker, mooie glaasjes.

Bereiden:

Klop de slagroom. Verkruimel de Bastogne koeken in een schone theedoek met een deegroller. Klop de Monchou met de vanillesuiker wat luchtiger. Schep de Monchou vervolgens door de opgeklopte slagroom.

Je kunt eventueel de frambozen en de aardbeien pureren of heel laten.

Verdeel de helft van de Bastogne koeken over de glaasjes. Daarna de helft van de Monchou mengsel – daarna de frambozen (puree) – vervolgens weer een laagje Bastogne kruimels – Monchou mengsel en als laatste de aardbeien (puree).

Bestrooi met wat poedersuiker en als je de aardbeien gepureerd hebt zet je 1 aardbei er bovenop.
Bewaar de toetjes in de koelkast totdat je ze gaat serveren.