Benodigdheden:
Groentemeisjes: 1 paddenstoelenmix van De Groentemeisjes incl. 2 sjalotten, knoflook en paar takjes peterselie, 4 varkenshaasjes.
Ook nodig: 4-8 plakken gerookte ham (bauernschincken), 400 gram verse tagliatelle.
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Vouw ondertussen het dunne gedeelte van de varkenshaas naar binnen, zodat het vlees overal ongeveer even dik is. Bestrooi het vlees rondom met peper. Rol de varkenshaas in de ham en zorg dat de varkenshaas helemaal bedekt is.
Veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes, snijd de sjalot in dunne ringen.
Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees rondom in 4 minuten aan. Neem uit de pan en leg in de ovenschaal.
Bak de sjalot en paddenstoelen in 4 minuten in het achtergebleven bakvet. Schep bij het vlees in de schaal en bak 15 minuten in het midden van de oven.
Neem de schaal uit de oven en laat het vlees losjes afgedekt met aluminiumfolie nog 10 minuten rusten.
Kook ondertussen de verse tagliatelle.
Maak de borden op met de varkenshaas, paddenstoelenmix, een beetje tagliatelle en maak af met een takje peterselie.